dimarts, 12 de març del 2013

Galatzó


Cas Cerveser estrena imatge per al seu nou producte: Galatzó, una cervesa d'elaboració tradicional i sostenible, sense processos químics afegits.

Cas Cerveser, una microcerveseria familiar creada per Sebastià Morey i Chelo Ferris seguint una filosofia de vida i d'empresa que cerca un ritme vital més lent i meditat. Un projecte que defensa les formes d'elaboració tradicional i el respecte als temps i a les cadències necessàries per a cada producte.
Aquest concepte d'empresa du Cas Cerveser a elaborar Galatzó, una cervesa local pensada per a ser manufacturada, al peu de la muntanya de la qual fa el nom.
L'elecció de l'envàs, una ampolla retornable amb el tap de porcellana, és coherent amb tota la filosofia exposada, un concepte de producte sostenible que aposta per minimitzar els residus i les emissions contaminants en la distribució.
L'etiqueta dissenyada amb elements gràfics i una tipografia que segueix la línia tradicional de les cerveses: una corona d'espiga orla el logotip, de línies geomètriques i dures. D'altra banda, el contrast de colors fa referència a la intensitat del seu sabor. Per transmetre el concepte de cervesa local, s’ha creat una etiqueta plena de referències: l'església de Galilea, els boscos d'alzines i la vista de la muntanya. La silueta del Galatzó s’ha reservat per a l'etiqueta del precinte del tap de porcellana.
En aquesta etiqueta s’indica la varietat de la cervesa, mitjançant un codi de colors i un text.

Tipus: Ale
Color: Rossa
Malts: Ordi i Blat
En fan de Romaní ,gingebre i una especial Barroco que només la venen al bar del mateix nom a Galilea.





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada