dimarts, 14 de maig del 2013

Brewdog 5 a.m. Saint


Origen: Escòcia

Cervecera: Brewdog

Estil: Amber Ale

Graus: 5 % 

Mida: 33 cl.

Preu: 1,90 E. A Birra Republik
 
Brewdog és una cervesera independent escocesa fundada fa quatre (6) anys en Fraserburgh, prop d'Aberdeen, i que ràpidament, i gràcies a la qualitat de les seves cerveses i la seva agressiva política de màrqueting, s'ha convertit en un èxit. Produeixen actualment mes de 120.000 Hl. (La mida ja d'una Chimay o La Trappe)i son amos de 3 pubs a Escòcia. Han començat la construcció d'una nova cervesera per poder donar satisfacció a una demanda creixent. 

La casa aposta per una estètica radical i innovadora, de fet el seu lema seria alguna cosa així : "Revolucionant la forma de fer cervesa" i usen noms i malnoms originals per als seus productes, com en el cas de la cervesa de la qual parlem avui, que, a més del seu nom de 05:00 a. m. (de la matinada) Sant ve referida com una iconoclastic Amber Ale.
  La cervesa fa honor a aquesta definició i l'aspecte trencador de la marca i es tracta d'un producte molt original.  
És una cervesa que al tassó presenta notes vermelloses-ataronjades, com rogenques, que recorda algunes IPAs americanes i un intens aroma dolç, amb una forta presència de llúpol. Pel que fa al gust després d'un inici en què predominen les notes dolces del malt ràpidament el llúpol pren el control del mateix, però d'una manera molt fàcil i poc agressiva, res a veure amb les IPAs americanes, està molt present l’ aroma del llúpol, però no la seva amargor que és molt lleuger. 

 Una cervesa extremadament fàcil de beure i refrescant, una gran opció per als mesos d'estiu. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada