•Ficha
tècnica
•CALIFICACIÓ 8.18
(11)10
•Estil: Vienna
Lager
•Fermentació: Lager
•Alc.Vol. 4.9%
•Color:
Daurat
Ambar
•País:
Estats Units
•Cerveseria: Samuel
Adams
•Contacte
cerveseria
Web: http://www.samueladams.com
Twitter: N.D.
Web: http://www.samueladams.com
Twitter: N.D.
•Samuel
Adams Boston Lager
utilitza només els millors ingredients, com l'ordi maltat de dues fileres i
llúpol noble de Bavaria. L'ús exclusiu de l'ordi de dues fileres, no només li
dóna un
cos complet, sense problemes, però també dóna a la cervesa un ampli espectre de
sabor de malta que van des d'una mica dolç a torrat.
•També
ens sentim molt orgullosos del llúpol que utilitzem. Són seleccionats per Jim Koch i la
nostra fàbrica de cervesa és de la més antiga del món que compta amb zones de
cultiu per al llúpol. La seva inconfusible aroma i sabor és essencial. Les
varietats de llúpol de Hallertau Mittelfrueh i Tettnanger Tettnang afegeixen
una àmplia gamma de notes florals, pins i cítrics, que estan presents des de
l'aroma, a través del gust, fins el suau final.
•La
cervesa Samuel Adams és una cervesa que té el gust i el caràcter d'una cervesa tipus ale i la
suavitat d'una lager.
•COLOR
•Aparença
de la
cervesa: El color sol indicar el grau de torrat de
la malta: quan més fosca sigui la cervesa, més s'ha torrat el malt. Ell color
ambarí de la cervesa Samuel Adams Boston Lager prové deL millor ordi cerveser
d'estiu,
amb una nota de malt caramel.
•Video:
http://entrecervezas.com/cervezas-americanas/4142-comprar-cerveza-samuel-adams-boston-lager.html
•CLAREDAT
• Si duim la
cervesa a la llum i observeu la seva claredat. Com qualsevol lager
fresca i ben feta, la cervesa Samuel Adams ha de ser clara i brillant. El cap
d'escuma de la Samuel Adams ha de ser substanciosa i ferma i formar un collaret
al voltant del vas. Hauriem de
poder fer surar sobre ella la xapa de l'ampolla! Si el got està net i lliure de
greix i residus, observarà que l'escuma s'adhereix a la paret del tassó. Això
és el que s'anomena encaix belga i és un altre indicador de la seva qualitat.
•AROMA
•
Gireu el got de Samuel Adams, alliberant l'embriagador aroma a flors i llúpol
de la cervesa. Deixeu que la cervesa llisqui per la llengua, deixeu que respiri
a la boca. En l'elaboració de la Samuel Adams Boston Lager
s'utilitzen dues de les més exquisides i costoses varietats de llúpol de Baviera: la
varietat Tettnang Tettnanger i la
Hallertau Mittelfrueh.
Totes les tardors, els mestres cervesers de Samuel Adams seleccionen a mà
aquests elegants llúpols.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada