dimarts, 14 de maig del 2013

Samuel Adams Boston Lager


Ficha tècnica  
CALIFICACIÓ 8.18 (11)10

Estil: Vienna Lager

Fermentació: Lager

Alc.Vol. 4.9%

Color: Daurat Ambar

País: Estats Units

Cerveseria: Samuel Adams 

Contacte cerveseria
Web: http://www.samueladams.com
Twitter: N.D.
 
Samuel Adams Boston Lager utilitza només els millors ingredients, com l'ordi maltat de dues fileres i llúpol noble de Bavaria. L'ús exclusiu de l'ordi de dues fileres, no només li dóna un cos complet, sense problemes, però també dóna a la cervesa un ampli espectre de sabor de malta que van des d'una mica dolç a torrat.

També ens sentim molt orgullosos del llúpol que utilitzem. Són seleccionats per Jim Koch i la nostra fàbrica de cervesa és de la més antiga del món que compta amb zones de cultiu per al llúpol. La seva inconfusible aroma i sabor és essencial. Les varietats de llúpol de Hallertau Mittelfrueh i Tettnanger Tettnang afegeixen una àmplia gamma de notes florals, pins i cítrics, que estan presents des de l'aroma, a través del gust, fins el suau final.
 
La cervesa Samuel Adams és una cervesa que té el gust i el caràcter d'una cervesa tipus ale i la suavitat d'una lager.

COLOR

Aparença de la cervesa:  El color sol indicar el grau de torrat de la malta: quan més fosca sigui la cervesa, més s'ha torrat el malt. Ell color ambarí de la cervesa Samuel Adams Boston Lager prové deL millor ordi cerveser d'estiu, amb una nota de malt caramel.
 
CLAREDAT

Si duim la cervesa a la llum i observeu la seva claredat. Com qualsevol lager fresca i ben feta, la cervesa Samuel Adams ha de ser clara i brillant. El cap d'escuma de la Samuel Adams ha de ser substanciosa i ferma i formar un collaret al voltant del vas. Hauriem de poder fer surar sobre ella la xapa de l'ampolla! Si el got està net i lliure de greix i residus, observarà que l'escuma s'adhereix a la paret del tassó. Això és el que s'anomena encaix belga i és un altre indicador de la seva qualitat.

AROMA

Gireu el got de Samuel Adams, alliberant l'embriagador aroma a flors i llúpol de la cervesa. Deixeu que la cervesa llisqui per la llengua, deixeu que respiri a la boca. En l'elaboració de la Samuel Adams Boston Lager s'utilitzen dues de les més exquisides i costoses varietats de llúpol de Baviera: la varietat Tettnang Tettnanger i la Hallertau Mittelfrueh. Totes les tardors, els mestres cervesers de Samuel Adams seleccionen a mà aquests elegants llúpols.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada