dimarts, 14 de maig del 2013

samuel smith nut brown ale


OrigenTadcaster / Yorkshire / Anglaterra Regne Unit
See map: Google Maps
Estil: Brown Ale
Graduació: 5.0º
Mida: 35.5 cl
Preu: 1,90€ a Birra republik
Cervesa torrada de color marró profund i escuma densa i duradora. De gust sec i intens, amb tocs d'avellana, nous, ... molt ben equilibrada.
 
 
Tast: Cervesa presentada en una ampolla de forma poc habitual, bastant estilitzada, s’assembla més a una ampolla de vi, a primera vista. La fermentació tradicional en tancs de pissarra, sempre segons informació de la pròpia companyia, confereix a la cervesa un gust i un cos clarament identificables. Un altre dels secrets d'elaboració de la cervesa és l'aigua emprada, que és extreta d'uns pous propis, perforats en roca calcària.
Graduació: 5º
Aspecte: De color marró profund amb brillantors vermellosos, alegre i amb carbonatació suau. D'escuma color canyella i d'amplitud de mitjana a curta.
Aroma: Domina l'olor de malta torrada matisat per un conjunt de notes despreses, clarament identificables a fruits secs, i que em evoca les olors típics dels boscos de castanyers, faigs, nogueres ... i a fulles seques.
Gust: De cos mitjà, és una cervesa especial, de gust sec i intens a avellanes, nous, ametlles i fruits secs, que pot recordar al amaretto. Deliciosament equilibrada, finalitza amb un regust sec, resultant còmoda de beure per al consumidor habitual.
Ideal per acompanyar saborosos plats de carns de caça.
Nota:8,25

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada